Apartamentul cu 2 camere de tip 2D Descoperă bucuria de a locui într-un apartament ultramodern
cu două camere, care îţi oferă spaţiul şi confortul dorit,
precum şi numeroase facilităţi pentru tine şi familia ta.
Lasă-ne să te ghidăm acasă

Gândit pentru iubitorii de confort

Click pe imagine pentru a o mari.

Fiecare centimetru contează

Vei descoperi plăcerea de a locui într-un apartament spaţios şi primitor. Bucătăria luminoasă, cu uşă de acces către terasă este noutatea acestui model de apartament. Te vei bucura de un living modern, spaţios şi luminos, care are amenajată o zonă specială de dining. Locul ideal pentru a te reuni cu familia sau prietenii acasă!

Suprafata utila 71,36 mp utili
Suprafața terasă 9.81 mp
Compartimentare decomandat
Număr băi 2
Proiect Isaran 3

Mai mult spațiu pentru fiecare încăpere

Hol

6.76 mp

Living + dining

28.24 mp

Bucatarie

10.41 mp

Dormitor matrimonial

13.80 mp

Dressing

3.55 mp

Baie dormitor

6.38 mp

Baie de serviciu

2.22 mp

Terasa

9.81 mp

Preț unic indiferent de modalitatea de plată

Alegând să achiziţionezi un apartament cu două camere din oferta noastră, vei beneficia de acelaşi preţ al locuinţei. La noi, prețul nu crește, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Mai multe…

Locul ideal pentru a fi numit acasă

Locul perfect de reuniune cu cei dragi

Livingul apartamentului cu două camere are o suprafaţă generoasă. Este foarte primitor şi luminos, beneficiind de multă lumină naturală datorită suprafeței mari vitrate, din tavan până la pardoseală. De asemenea, se poate amenaja o zonă specială de dining, ideală pentru reuniunile de familie sau cu prietenii.

Bucurie în bucătărie

În noul concept de apartament cu două camere ai o bucătărie spațioasă și luminoasă, cu ușă de acces către terasă şi geam pentru luminozitate maximă. Astfel, vei găti şi te vei bucura de timp de calitate alături de cei dragi, experimentând cele mai inovative rețete în bucătăria ta.

Mai mult confort

Apartamentul cu două camere 2D este proiectat cu două băi moderne, complet mobilate şi echipate. Astfel, vei beneficia de un nivel ridicat de confort şi intimitate pentru întreaga familie şi pentru oaspeţi.

Punem accent pe odihnă

Dormitorul matrimonial este atent gândit şi conceput pentru a-ţi oferi mult confort şi odihnă de calitate. Este spaţios şi complet separat de zona de zi a apartamentului. De asemenea, dormitorul matrimonial de la Isaran este proiectat cu baie proprie și dressing complet mobilat, cadoul nostru de casă nouă pentru tine.

Ne găsești la:

Isaran Residence
Str. 13 Decembrie, nr. 129, bl. 1, sc. C, Parter,
Brașov
Telefon: 0721 000 100
Email: info@isaran.ro

Contact

Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE.