Preț unic

De ce preț unic pentru fiecare tip de apartament

Politica de vânzări a majorităţii dezvoltatorilor imobiliari este de a avea preţuri diferențiate în funcție de modalitatea de plată (credit Prima Casă, credit ipotecar, plata în mai multe tranşe, plata integrală în avans).
De exemplu, prețul efectiv plătit pentru un apartament aflat în faza de construcție şi contractat prin Prima Casă, credit ipotecar etc. poate fi cu până la 18% mai mare faţă de plata integrală, în avans.

ISARAN Residence a decis să nu se alinieze la aceasta politică de vânzări şi îţi garantează un preț unic pe metru pătrat, indiferent de modalitatea de plata aleasă!

La noi, prețul nu crește! Prețul apartamentului la cheie rămâne același, indiferent dacă optezi pentru una dintre următoarele modalităţi de plată:

  • credit Prima Casă;
  • credit ipotecar;
  • plata în tranşe​.

De ce prețul pe mp suprafață utilă și nu pe apartament

Majoritatea ofertelor de pe piaţa noastră imobiliară se referă la preţul total al apartamentului.  În lumea civilizată, însă, apartamentele se comercializează numai la preţuri pe mp suprafaţă utilă.
În aceste condiţii, dacă vei face un simplu calcul, vei constata, de multe ori, că ai plătit un preţ exagerat pe mp suprafaţă utilă. Ca să nu fii total indus în eroare şi să poţi face uşor o comparaţie între diferite oferte, venim în întâmpinarea ta cu o politică onestă şi transparentă de preţuri.
Îţi oferim posibilitatea să cumperi o locuinţă cunoscând iniţial suprafaţa sa utilă exactă şi preţul/mp util. Noi punem accent pe utilitate: preţul nostru se referă la suprafaţă, pentru a plăti exact cât foloseşti.

Ne găsești la:

Isaran Residence
Str. 13 Decembrie, nr. 129, bl. 1, sc. C, Parter,
Brașov
Telefon: 0721 000 100
Email: info@isaran.ro

Contact

Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE.