Localizare

La strada principală 13 Decembrie

Localizare de excepție în zona Coresi, Braşov

Bucură-te de o localizare de excepţie a viitoarei tale locuinţe în Isaran Residence. Ca viitor proprietar, vei avea în apropriere toate facilităţile importante pentru o viaţă de calitate alături de cei dragi.

Relaxare şi timp liber

Indiferent cum preferi să te relaxezi în weekend sau după o zi de muncă, în apropiere de casa ta, vei avea multe opţiuni pentru a-ţi petrece timpul liber. Fie să ieşi la un film la cinema, fie pe terasă sau la shopping în cel mai mare centru din Transilvania: Coresi Shopping Resort

Activităţi sportive

Dacă eşţi un pasionat al sportului, poţi alege să alergi prin Parcul Tractorul, cel mai mare parc din Braşov, să mergi la înot la Sala Sporturilor, la Pationarul Olimpic sau să te bucuri de o sedinţă de fitness la Belaqva Coresi sau la Grand Fitness.

Centre de învăţământ

În noul pol de interes al Braşovului, zona Coresi, se află multe grădiniţe, şcoli, licee şi centre universitare, fiind la îndemnă şi aproape de casă pentru copilul tău.

Centre comerciale

E uşor să îţi faci cumpărăturile pentru acasă. Ai în apropiere: Magazinul La 2 Paşi în complexul Isaran, Auchan Coresi, Lidl Tractorul sau Piaţa Agroalimentară Tractorul.

Mijloace de transport

Alege mijloacele de transport în comun ca alternativă pentru a te deplasa în oraş. Staţia de autobuz se află exact în faţa complexului. Vei putea ajunge uşor în oraş, având multiple posibilităţi:
Linia 2 – Către Centrul Istoric al Braşovului – Livada Poştei
Linia 7 – Către Cartierul Astra şi Răcădău
Linia 8 – Către Cartierul Astra
Linia 9 – Către Bartolomeu

Centre medicale

În noua zonă de dezvoltare a Braşovului, zona Coresi, vei avea în apropiere spitale, policlinici, centre de tratament şi farmacii, printre care amintim: Spitalul Tractorul, Spitalul şi Policlinica Medlife.

Centura Braşovului

La doar câteva minute de complexul Isaran, ai centura modernizată a Braşovului care îţi permite să pleci uşor din oraş către orice destinaţie din ţară.

Ne găsești la:

Isaran Residence
Str. 13 Decembrie, nr. 129, bl. 1, sc. C, Parter,
Brașov
Telefon: 0721 000 100
Email: info@isaran.ro

Contact

Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE.