Continuăm să construim visul a încă 850 de familii de a avea o nouă locuință. Noul proiect Isaran 3 constă în realizarea a cinci blocuri, patru a câte 10 etaje, iar cel de al cincilea cu cinci etaje. Clădirile sunt gândite și proiectate ca să te bucuri de o viață urbană modernă în noul ansamblu, având parcare privată, supraterană și subterană.

Noile apartamente sunt luminoase, ultramoderne și spațioase, locul perfect pentru a te simți acasă. Construite la standard occidental, cu design deosebit și dotări ce includ tehnologii de ultimă generație, sunt cea mai bună alegere pentru confortul tău și al familiei tale. Descoperă modelele de apartamente din Isaran 3 și alege-ți locuința căutată!

Acasă este locul unde poveștile frumoase prind viață. Îndrăznește și alege-ți locuința mult visată!
Descoperă un nou stil de viață!

De ce sa alegi un apartament spatios in complexul Isaran?

Te vei bucura de o serie de avantaje și facilități ale viitoarei tale locuințe. Preț unic al apartamentului. Localizare de excepție, exact în zona Coresi. Materiale și finisaje de calitate. Apartamente cu suprafețe utile mari. Toate aceste aspecte contribuie la creșterea calității vieții, eliminarea stresului cotidian și te ajută să fii mai fericit alături de familia ta.