Garsoniera de tip 1A Descoperă bucuria de a avea un cămin
spațios și primitor. Lasă-te inspirat și
creează-ți locul perfect de relaxare.
Lasă-ne să te ghidăm acasă

Acasă, locul tău preferat de relaxare

Click pe imagine pentru a o mari.

Fiecare centimetru contează

Bine gândită și proiectată, garsoniera 1A are o suprafață de 48,46 mp utili și poate fi căminul perfect pentru cei cu un stil de viață dinamic. Te poți bucura de mai mult spațiu pe care îl poți amenaja așa cum îți dorești.

Suprafața utilă 48,46 mp
Compartimentare decomandat
Număr băi 1
Proiect Isaran 3

Mai mult spațiu pentru fiecare încăpere

Hol

7.43 mp

Bucătărie și balcon închis

12.89 mp

Living + dining

22,99 mp

Baie

5.15 mp

Preț unic indiferent de modalitatea de plată

Alegând să achiziţionezi un apartament cu două camere din oferta noastră, vei beneficia de acelaşi preţ al locuinţei. La noi, prețul nu crește, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Mai multe…

Locul ideal pentru a fi numit acasă

Un plus de confort

Toate aspectele contează atunci când alegi o locuință. În noul model de garsonieră 1A, te vei putea bucura de o bucătărie spațioasă și luminoasă cu acces pe balconul închis. Acesta poate fi transformat în locul ideal unde îți poți savura cafeaua dimineața sau poți lua masa.

Avantaj garsoniera 1A isaran (2)
Avantaj garsoniera 1A isaran (3)

Locuința cu personalitate

Ştim cât de important este pentru tine confortul, de aceea am găsit soluţii ingenioase pentru a-ți putea amenaja în stil propriu locuința. Astfel, te vei bucura de suprafaţa generoasă a încăperii principale, de finisajele moderne şi de multe spații de depozitare.

Punem accent pe odihna de calitate

Bine compartimentată, garsoniera 1A te ajută să-ți pui în practică ideile de amenjare și să delimitezi inteligent zona de noapte de cea de zi. Astfel, vei putea organiza mai bine spațiul pentru a te bucura de mai mult confort și de odihnă de calitate.

Avantaj garsoniera 1A isaran

Ne găsești la:

Isaran Residence
Str. 13 Decembrie, nr. 129, bl. 1, sc. C, Parter,
Brașov
Telefon: 0721 000 100
Email: info@isaran.ro

Contact

Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE.