Apartamentul cu 3 camere de tip 3D Este ideal pentru iubitorii de spații mari şi de lumină naturală.
Alegând acest apartament vei beneficia de o locuinţă
inteligent compartimentată, cu încăperi spaţioase şi
luminoase, cu ferestre mari şi multe locuri pentru depozitare.
Lasă-ne să te ghidăm acasă

Gândit pentru familiile iubitoare de spațiu

Click pe imagine pentru a o mari.

Fiecare centimetru contează

Te vei bucura de o locuință spațioasă și atent compartimentată, perfectă pentru a-i da personalitatea dorită. Bucătăria luminoasă cu suprafețe generoase îți permite să experimentezi cele mai creative rețete culinare alături de întreaga familie.

Suprafata utila 97.00 mp utili
Suprafața terasă 9.81 mp
Compartimentare decomandat
Număr băi 2
Proiect Isaran 3

Mai mult spațiu pentru fiecare încăpere

Hol

9.78 mp

Bucătărie

16.24 mp

Living

26.59 mp

Baie

7.01 mp

Dormitor central

13.81 mp

Dormitor matrimonial

13.78 mp

Dressing

3.55 mp

Baie dormitor

6.24 mp

Terasă

9.81 mp

Preț unic indiferent de modalitatea de plată

Alegând să achiziţionezi un apartament cu trei camere din oferta noastră, vei beneficia de acelaşi preţ al locuinţei. La noi, prețul nu crește, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Mai multe…

Locul ideal pentru a fi numit acasă

Spațiul de întâlnire al familiei

Livingul este încăperea centrală într-o locuință, acesta fiind spațiul în care familia se reunește, sunt primiți prietenii sau unde cei ai casei se relaxează.  De aceea, pentru a te bucura de mult confort acasă la tine, livingul apartamentului cu 3 camere este spațios . Beneficiezi de multă lumină naturală, datorită suprafeței vitrate mari, din tavan până la pardoseală și ai acces spre terasa spațioasă.

Distracție în bucătărie

Descoperă bucuria de a putea găti alături de cei dragi cele mai inovative rețete culinare. Bucătăria apartamentului cu 3 camere tip 3D este primitoare, spațioasă și luminoasă, cu două ferestre mari. Astfel, te vei bucura de toate beneficiile unei bucătării cu dimensiuni generoase, cu multă lumină naturală unde poți îmbina distracția cu imaginația.

Mai mult confort

Apartamentul cu trei camere 3D este proiectat cu două băi moderne, complet dotate şi echipate. Acestea beneficiază de suprafețe generoase și de finisaje de calitate, oferindu-ți un nivel ridicat de confort.

Punem accent pe odihna de calitate

Cele două dormitoare au suprafețe generoase și ferestre de mari dimensiuni. Dormitorul matrimonial este dotat cu baie și dressing propriu. Cel de al doilea dormitor este spațios și luminos, fiind ideal pentru camera copiilor. Ambele au fost gândite pentru a oferi mult confort şi odihnă de calitate.

Ne găsești la:

Isaran Residence
Str. 13 Decembrie, nr. 129, bl. 1, sc. C, Parter,
Brașov
Telefon: 0721 000 100
Email: info@isaran.ro

Contact

Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE.