Apartamente Brașov

Alege-ți apartamentul dorit, spațios și modern

Descoperă modelele de apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere pe care le poți alege pentru a fi viitoarea ta locuință. Apartamentele din proiectele Isaran Residence Brașov au suprafețe generoase, cu finisaje ultramoderne.

Complexul Isaran este amplasat în zona Coresi, cartierul Tractorul, exact la strada principală 13 Decembrie și are exact în fața ansamblului stația pentru mijloacele de transport în comun. Beneficiezi de acces facil la centura Brașovului, la doar câteva minute. Localizare de excepție, exact în zona Coresi. Materiale și finisaje de calitate. Apartamente cu suprafețe utile mari. Toate aceste aspecte contribuie la creșterea calității vieții, eliminarea stresului cotidian și te ajută să fii mai fericit alături de familia ta locuind în orașul de sub Tâmpa. Află mai multe avantaje aici.

Tipuri de apartamente

Acasă este locul unde poveștile frumoase prind viață. Îndrăznește și alege-ți locuința mult visată!
Descoperă un nou stil de viață!

De ce sa alegi un apartament spatios in complexul Isaran?

Te vei bucura de o serie de avantaje și facilități ale viitoarei tale locuințe. Preț unic al apartamentului. Localizare de excepție, exact în zona Coresi. Materiale și finisaje de calitate. Apartamente cu suprafețe utile mari. Toate aceste aspecte contribuie la creșterea calității vieții, eliminarea stresului cotidian și te ajută să fii mai fericit alături de familia ta.